Hanna

hanna2

Hanna Vesalainen
mindfulness-ja asahi-ohjaaja
rosen-terapeutti (harjoitusjaksolla)
hanna.vesalainen(ät)pause.fi
p. 044 240 2719

Vastaanotto ja kurssitila:
Malmin raitti 17 b, 4. krs Helsinki

Koulutan ja ohjaan tunteja yrityksissä Uudellamaalla ja kursseja tilassani Malmilla. Olen opettanut läsnäolon ja kehontaitoja jo sadoille ja kohtaan työssäni viikoittain kymmeniä ihmisiä.

Kiire, stressi sekä niistä johtuva ahdistus, väsymys, unettomuus ja kehon moninaiset oireet ovat hyvin yleisiä. Toiveeni on näyttää, että toisenlainen olemisen tila on mahdollinen. Meillä jokaisella on mahdollisuus pysähtyä – ja pienikin tauko päivän aikana voi vaikuttaa suuresti elämänlaatuumme.

Jännitys ja stressi ovat aina myös kehollisia kokemuksia ja niiden purkamiseen on monenlaisia keinoja. Lempeä liike, kosketus ja meditaatio ovat auttaneet minua ja näitä tutkitusti toimivia keinoja haluan opettaa myös muille.

Mielelläni tutustun myös sinuun, ota yhteyttä, niin jutellaan.

Kurssipaikkana tunnelmallinen Eheys-keskus Malmilla

Tila luo tunnelman, moni kertoo rauhoittuvansa jo saapuessaan Eheyden-tilaan.  1920-lukua henkivä punatiilinen rakennus valmistui alun perin viljavarastoksi.

Studiossa on tilaa n. 40 m², erilaisia keho-mieli -pienryhmätunteja tai 20-30 hengen luento-, kurssi- tai koulutustilaisuuksia varten. Koulutuksiin käytettävissä 10 koulutuspöytää ja 30 tuolia.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERApause.fiEheys –energian & liikkeen keskus
Malmin raitti 17 b, 4. krs
00700 Helsinki
www.eheys.fi