Hanna

hanna2

Hanna Vesalainen
mindfulness-ja asahi-ohjaaja
rosen-terapeutti (harjoitusjaksolla)
hanna.vesalainen(ät)pause.fi
p. 044 240 2719

Kurssitila:
Malminraitti 17 b, 4 krs, Helsinki
Vanha, kaunis Hankkijantalo luo rauhaisan tunnelman kursseille. Meille on helppo tulla autolla tai julkisilla. 

Kruununhaan Rosen-huone:
Oikokatu 6-8, Helsinki (Katutaso), ajanvaraus.

Kiire, stressi sekä niistä johtuva ahdistus, väsymys, unettomuus ja kehon moninaiset oireet ovat hyvin yleisiä. Elämä on ajoitellen kuormittavaa, eikä kukaan meistä voi siltä välttyä.  Voimme kuitenkin opetella tapoja hyväksyä ja rauhoittaa itseämme vaikeissakin tilanteissa. Tietoisuustaitojen avulla opimme keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja nauttimaan elämän hetkistä, sellaisina kuin ne ovat.

Toiveeni on siis näyttää, että toisenlainen olemisen tila on mahdollinen.  Elämä voi olla myös kevyttä, iloista ja kadonnut keskittymiskykykin on mahdollista palauttaa.

Meillä jokaisella on mahdollisuus pysähtyä – ja pienikin tauko päivän aikana voi vaikuttaa suuresti elämänlaatuumme. Tauko kirkastaa mielen ja muistuttaa tärkeimmästä: Läsnäolo löytyy kun hengähdät hetken. Tauon tärkeydestä muistuttaa myös yritykseni nimi:

Pause. Pysähdy hetkeksi.

Jännitys ja stressi ovat aina myös kehollisia kokemuksia ja niiden purkamiseen on monenlaisia keinoja. Lempeä liike, kosketus ja meditaatio ovat auttaneet minua ja näitä tutkitusti toimivia menetelmiä haluan opettaa myös muille.
Lempeästi, läsnäollen, yhdessä elämää ihmetellen.


Mielelläni tutustun myös sinuun, ota yhteyttä, niin jutellaan.

– Hanna