fbpx

Yhteystiedot

Pause.fi

Hanna Vesalainen
mindfulness-ja asahi-ohjaaja
rosen-terapeutti (harjoitusjaksolla)
hanna.vesalainen(ät)pause.fi
p. 044 240 2719

Kurssitila:
Malminraitti 17 c, Helsinki
C-rappu talon takana, 4 krs.

Kruununhaan Rosen-huone:
Oikokatu 6-8, Helsinki (Katutaso), ajanvaraus.

 

Tauko kirkastaa mielen ja muistuttaa tärkeimmästä: Läsnäolo löytyy kun hengähdät hetken. Tauon tärkeydestä muistuttaa myös yritykseni nimi: Pause. 

Kursseille tai vastaanotolle tullaan usein stressin/ kuormituksen takia. Keho kipuilee, voi olla vaikea nukahtaa tai keskittyä. On tärkeää osata tunnistaa kuormituksen merkit. Säännölliset mindfulness-harjoitukset auttavat tässä: olet tietoisempi omista ajatuksista, tunteista ja näin enemmän läsnä omassa elämässäsi.

Jännitys ja stressi ovat aina myös kehollisia kokemuksia ja niiden purkamiseen on monenlaisia keinoja. Hidas&tietoinen liike, kosketus ja meditaatio ovat auttaneet minua ja näitä tutkitusti toimivia menetelmiä haluan opettaa myös muille.

Oma tieni tähän hetkeen on ollut vaiherikas 7 vuoden polku; ruuhkavuosien puristuksesta ja hektisestä työstä kehomielen tunnetyöläiseksi. Olen näiden vuosien aikana opiskellut mindfulnessin lisäksi monia kehollisia menetelmiä, kognitiivisia psykoterapiamalleja ja tutustunut lukemattomaan määrän mielenkiintosia ihmisiä. Kaikki alkoi 8 viikon mindfulness-kurssista – ja tätä todella vaikuttavaa kurssia ohjaan edelleen.

Pause on yhden naisen yritys,  joka tekee tiiviisti yhteistyötä kumppaneiden kuten Ceeston, Tuottavan Terveyden, JM-Sykkeen sekä Kruununhaan Rosen-huoneen yhteisön kanssa.

Mielelläni tutustun myös sinuun, ota yhteyttä, niin jutellaan.

– Hanna