Yrityksille

Mindfulness on tullut jäädäkseen myös yritysmaailmaan ja yhä useampi yritys Suomessa ja maailmalla on huomannut mindfulness-harjoittelun hyödyt. Sitä hyödyntävät muun muassa Intel, Deutsche Bank, Facebook, Carlsberg, vakuutusyhtiö If ja Google.

Katso esittelyvideo Mindfulness työssä:

video

 

 

 

 

 

 

 

Mindfulness suomennetaan usein sanalla ’tietoisuustaidot’ – on siis kyse taidosta, jota voi harjoitella ja kehittää. Lyhyetkin harjoitukset parantavat keskittymiskykyä ja usein rauhoittavat kehoa ja mieltä. Mïndfulness auttaa myös palautumaan kuormittavista töistä  ja ehkäisee näin työuupumusta. (ks. Jyväskylän Yliopiston Muupu hankkeen tulokset täältä.)

Kuten aina koulutuksissani muistutan myös tässä, että mindfulness ei ole laastari tai keino puristaa ihmisistä lisää työtehoja. Jos huomaamme olevamme väsyneitä, meidän on syytä levätä. On kaikkien etu, jos työntekijä osaa huomata väsymisen merkit ajoissa.

Vertaan usein mindfulness-harjoitusta tai asennetta silmälaseihin tai ikkunoihin. Tarkoitus on puhdistaa lasit, jotta näemme tilanteet, tunteemme ja todellisuuden kirkkaasti. Emme siis käytä mustia tai vaaleanpunaisia laseja maailman tulkitsemiseen.

Olen järjestänyt Mindfulness-koulutuksia yhteistyössä HR:n, koulutusosastojen ja myös henkilöstökerhojen kanssa. Moni yritys ja yhdistys on myös löytänyt Eheyden kokouspalvelut:  Keskittymisen ja rauhoittumisen tilasta käsin on hyvä tehdä päätöksiä.

Miltä kuulostaisi lounas-mindfulness tai Kiireetön aamu tunnelmallisessa Eheyden-tilassa? neukkari[1]

Neuvottelu- ja ryhmätyöhuone Flow: n 20 m2, n 8 hlön ryhmätilaisuuksia (varustelu: neuvottelupöytä, 10 pehmustettua, korkeaselkäistä tuolia, fläppitaulu, datatykki pyydettäessä). Salissa on tilaa 20-30 hengen luento-, kurssi- tai koulutustilaisuuksia varten.

Voimme räätälöidä juuri teille sopivan kurssin, koulutuspäivän tai luennon. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

 

 

Asiakkaitani mm.
DNA, Fennia, Kilroy, Pukinmäen SRK-koti, Malmin Seurakunta,  Malmin MLL, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, FinFami Uusimaa ry, Pääkaupunkiseudun Selkäyhdistys ry: Vantaan kaupungin Mun Elämä-hanke

Olen osa Tuottava Terveys tiimiä: https://tuottavaterveys.fi/. 

Tuottava terveys tarjoaa työhyvinvointipalveluita johdolle, esimiehille ja henkilöstölle. Järjestämme yksilö- ja pienryhmävalmennuksia, luentokokonaisuuksia sekä työhyvinvointipäiviä, joiden hyödyt näkyvät koko yrityksen tuloksessa.