2017 Teema-illat

PysähdyPausen teema-illat kokoavat yhteen uudet ja vanhat mindfulness-harrastajat. Jokaisella kerralla on vaihtuva teema, lisäksi jaamme kokemuksia ja teemme mindfulness-harjoituksia.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet!

Mindfulness-menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness-harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Tammikuu 12.1.2017 Mindfulness + TRE-kehorentoutus

Tutustumme ensimmäisellä kerralla kehon omaan ja luonnolliseen tapaan purkaa stressiä. Kehon ja lihasten tärinä on eläimille ja ihmisille luonnollinen tapa palautua jännityksestä ja stressistä. Aihetta ovat tutkineet mm. David Bercell, Robert Sapolsky, sekä Peter Levine. Lue aiheesta lisää Tiede-lehden artikkelista. tai http://www.trefinland.fi/

happiness-826932_1920Helmikuu 10.2. 2017 Mindfulness + Asahi
Asahi on tietoista liikettä. Kun keho hidastaa tahtia, myös mieli rauhoittuu. Lue lisää täältä.

button_tilaa

 

 

uniMaaliskuu 9.3. Mindfulness + Unentaidot
Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia?  Tällä kerralla keskitymme unentaitoihin. Mindfulness-menetelmä auttaa myös rauhoittumaan illalla.

button_tilaa

 

heart-700141_640Toukokuu 18.5. Mindfulness & Myötätunto
Myötätuntoinen ja hyväksyvä asenne itseä ja muita kohtaan lisää tutkitusti hyvinvointia, lämmittää ja helpottaa oloa. Myötätuntotaitoja voi myös harjoitella ja kehittää.

button_tilaa

 

Aika ja paikka 17-19, Eheys-keskus, Malmi 
Hinta 37 € / kerta (sis. alv.) tai koko kausi 4 krt 130€. Voit maksaa käteisellä paikan päällä tai laskulla. Hinta sisältää sähköisen materiaalin + illan tarjoilun.

Ilmoittautuminen: hanna.vesalainen(at) pause.fi tai 044 044 5020,  viimeistään 2 päivää ennen teemailtaa.  UUTTA! Voit ilmoittautua nyt myös suoraan verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudut maksamalla kurssimaksun.