Yhteystiedot

Pause.fiHanna Vesalainen
mindfulness-ja asahi-ohjaaja
rosen-terapeutti (harjoitusjaksolla)
hanna.vesalainen(ät)pause.fi
p. 044 240 2719

Kurssitila:
Teinintie 8, Helsinki, Oulunkylä

Kruununhaan Rosen-huone:
Oikokatu 6-8, Helsinki (Katutaso), ajanvaraus.

Tauko kirkastaa mielen ja muistuttaa tärkeimmästä: Läsnäolo löytyy kun hengähdät hetken. Tauon tärkeydestä muistuttaa myös yritykseni nimi: Pause. 

Tämän päivän kiihkeä elämänrytmi aiheuttaa monille stressiä ja hankaluuksia. Keho kipuilee, voi olla vaikea nukahtaa tai keskittyä. On tärkeää osata tunnistaa kuormittumisen merkit. Säännölliset mindfulness-harjoitukset auttavat tässä: olet tietoisempi omista ajatuksista, tunteista ja näin enemmän läsnä omassa elämässäsi.

Jännitys ja stressi ovat aina myös kehollisia kokemuksia ja niiden purkamiseen on monenlaisia keinoja. Myös menneisyyden kokemukset saattavat aiheittaa kipua ja kaventaa elämäämme. Tietoinen liike, läsnäoleva kosketus ja meditaatio ovat auttaneet minua ja satoja asiakkaitani – ja näitä tutkitusti toimivia menetelmiä haluan opettaa myös muille.

Oma tieni tähän hetkeen on ollut vaiherikas 8 vuoden polku; ruuhkavuosien puristuksesta ja hektisestä tietotyöstä kehomielen tunnetyöläiseksi. Olen näiden vuosien aikana opiskellut mindfulnessin ja rosen-metodin lisäksi monia kehollisia menetelmiä, kognitiivisia psykoterapiamalleja ja tutustunut lukemattomaan määrän mielenkiintosia ihmisiä. Kaikki alkoi 8 viikon mindfulness-kurssista – ja tätä todella vaikuttavaa kurssia ohjaan edelleen.

Mielelläni tutustun myös sinuun, ota yhteyttä, niin jutellaan.

– Hanna