Mindfulness 8 viikon intensiivikurssi, 24.1.2019 Helsinki

Kurssilla 1 peruutuspaikka vapaana. (15.1.2019)

Ajatuksemme karkaavat usein vatvomaan mennyttä tai murehtimaan tulevaa. Usein kuljemme kuin automaattiohjauksella, muistamatta mitä olimme juuri tekemässä tai minne menossa.

Tietoisuustaitojen avulla opimme keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja nauttimaan elämän hetkistä, sellaisina kuin ne ovat. Menetelmää on tutkittu yliopistoissa jo usean vuosikymmenen ajan ja 8 viikon kurssin hyödyistä on paljon näyttöä.


Miksi juuri 8 viikkoa?

8 viikon mindfulness-harjoittelun on tutkittu mm. lisäävän energisyyttä ja keskittymiskykyä, auttavan stressin hallinnassa, lievittävän masennusta, kehittävän tunnetaitoja ja kehotuntemusta, parantavan kivunsietoa ja unta – eli vahvistavan terveyttä ja mielen tasapainoa monin eri tavoin.

Uuden taidon opettelu vaatii aina aikaa ja toistoa tarttuakseen- siksi opettelemme tietoisuustaitoja yhdessä ryhmän ja kokeneen ohjaajan kanssa 8 viikon ajan. Moni on kokenut tämän kurssin – ryhmän ja ohjaajan tuen tärkeänä ja voimauttavana.

Kurssi koostuu 8 tapaamisesta (n. 2 h/ kerta + 4 tunnin mini-retriitti) sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 10-30 min. harjoittelusta äänitteiden avulla. Tapaamiset sisältävät keskustelua, teoriaosuuden ja harjoituksia. Kurssi sisältää lisäksi mp3-nauhoitteet, sähköisen materiaalipaketin sekä tapaamiset tarjoiluineen.

Kurssin teemoja:
• 24.1.Tutustuminen mindfulnessiin ja tutkimustietoon
• 31.1. Hengitys, keho ja mieli
• 7.2. Mindfulness apuna stressinhallinnassa ja hankalissa tunteissa
• 14.2. Hyväksyvä asenne ja myötätunto itseä kohtaan
• 28.2. Myönteisten tunteiden lisääminen
• 7.3.Mindfulness ja aivot
• 14.3. Hiljaisuuden vaikutus hyvinvointiin (Huomaa pidempi aika klo. 16.30-20.30)
• 21.3. Oma polkuni tästä eteenpäin, arvot ja luonteenvahvuudet

 

Aika: Tammikuu-Maaliskuu 24.1.2019- 21.3.2019 to klo 17.00-19.00
Paikka: Eheys-keskus: Malmin raitti 17b, 00700, Helsinki
Hinta: 116€ / kk (sis. alv), yritykset 116 €/ kk + alv. 24%
Kurssimaksun voi maksaa myös kertamaksuna, kurssin kokonaishinta on 348€.
Ilmoittautuminen 23.1.2019 mennessä:
Alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 40 e. Voit ilmoittautua myös suoraan ohjaajalle: hanna.vesalainen(ät)pause.fi, p. 044 240 2719

Tammikuun tarjous! Kun ilmoittaudut 8 viikon kurssille saat 3 kuukautta kestävän Mindfulness verkkokurssin ilmaiseksi! Kurssin arvo 69 euroa. Verkkokurssi sisältää joka viikko uusia harjoituksia ja tukee omaa taitojen sisäistämistä ja oppimista. Kurssi on käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Sinä, joka haluat osallistua kurssille, mutta elämäntilanteesi (työttömyys, opintoraha tms.) estää sen: Tarjoan 1-2 osallistujalle mahdollisuuden osallistua edullisemmalla hinnalla. Kysy tästä mahdollisuudesta minulta: hanna.vesalainen (ät) pause.fi

 

Kurssin ohjaa mindfulness- ja asahi-ohjaaja Hanna Vesalainen

”Olen opettanut läsnäolon ja kehontaitoja jo sadoille ja tapaan työssäni viikoittain n. 40-70 ihmistä. Olen huomannut, että kiire, stressi sekä niistä johtuva väsymys ja kehon moninaiset oireet ovat lisääntyneet. Moni kertoo kadottaneensa yhteyden omaan kehoonsa. Haluan uida vastavirtaan ja näyttää, että toisenlainen olemisen tila on mahdollinen. Meillä jokaisella on mahdollisuus pysähtyä – ja pienikin tauko päivän aikana voi vaikuttaa suuresti elämänlaatuumme.”

Palautteita aiemmilta Hannan kursseilta:

”Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Olin viime vuonna myös tällä kurssilla. Nyt tulin uudestaan ja mukaani otin mieheni. Kurssi oli jälleen kerran juuri sitä mitä lähdin kurssilta hakemaan. Sain ”työkalut” miten osaan nauttia tästä hetkestä sekä itsestäni. Ja siksi myös mieheni innostui lähtemään mukaan. Asahi menetelmä oli mielestäni todella hyvä. Sain kurssilta tärkeää tietoa ja päivän jälkeen olo oli todella levollinen. Olen ottanut aamurutiineihin sekä iltaan näitä harjoituksia. Aloitan aamun rauhallisemmin, kun teen harjoitteen aamuisin. Lähden töihin nyt tyytyväisin mielin. En ole niin ”kireä” jo heti aamusta alkaen. Iltaisin, kun teen harjoituksen, niin saan paremmin nukuttua. Kiitos kurssista.”

”Päivä oli kaikin puolin hyödyllinen. Illalla oli mukavan rentoutunut olo, ja huomasi, miten pienellä tietoisella rentoutumisella voi vaikuttaa omaan oloonsa. Ohjaajasta pidin erityisesti. Hän oli selkeä ja rauhallinen, päivä oli sopiva yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Erityisen suuret kiitokset hänelle. Materiaalin ja harjoitteiden antaminen on ihan loistavaa, joten olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.”

Kurssipaikkana tunnelmallinen Eheys-keskus Malmilla

Tila luo tunnelman, moni kertoo rauhoittuvansa jo saapuessaan Eheyden-tilaan. 1920-lukua henkivä punatiilinen rakennus valmistui alun perin viljavarastoksi. Eheys-keskus: Malmin raitti 17b, 00700, Helsinki