Mindfulness 8 viikon kurssi syys-marraskuussa 2017

Ajatuksemme karkaavat usein vatvomaan mennyttä tai murehtimaan tulevaa. Usein kuljemme kuin automaattiohjauksella, muistamatta mitä olimme juuri tekemässä tai minne menossa.

Tietoisuustaitojen avulla opimme keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja nauttimaan elämän hetkistä, sellaisina kuin ne ovat. Menetelmää on tutkittu yliopistoissa jo usean vuosikymmenen ajan ja 8 viikon kurssin hyödyistä on paljon näyttöä.

8 viikon mindfulness-harjoittelun on tutkittu mm. lisäävän energisyyttä ja keskittymiskykyä, auttavan stressin hallinnassa, lievittävän masennusta, kehittävän tunnetaitoja ja kehotuntemusta, parantavan kivunsietoa ja unta – eli vahvistavan terveyttä ja mielen tasapainoa monin eri tavoin.

Kurssi koostuu 8 tapaamisesta (n. 2 h/ kerta) sekä itsenäisestä päivittäisestä n. 10-30 min. harjoittelusta äänitteiden avulla. Tapaamiset sisältävät keskustelua, teoriaosuuden ja harjoituksia. Kurssi sisältää lisäksi mp3-nauhoitteet, sähköisen materiaalipaketin sekä tapaamiset tarjoiluineen.
Kurssin teemoja:

  • 7.9. Tutustuminen mindfulnessiin ja tutkimustietoon
  • 14.9. Hengitys, keho ja mieli
  • 21.9. Mindfulness apuna stressinhallinnassa ja hankalissa tunteissa
  • 28.9. Hyväksyvä asenne ja myötätunto itseä kohtaan
  • 5.10. Myönteisten tunteiden lisääminen
  • 12.10. Mindfulness ja aivot
  • 19.10  Hiljaisuuden vaikutus hyvinvointiin (Huomaa pidempi aika klo. 16.30-20.30)
  • 26.10 Oma polkuni tästä eteenpäin, arvot ja luonteenvahvuudet

Aika: Syys-marraskuu  to klo 17.00-19.00
Paikka: Eheys-keskus: Malmin raitti 17b, 00700, Helsinki
Hinta: 350€ / hlö (sis. alv), yritykset 350 € + alv. 24%
Kurssille otetaan max. 12-14 henkilöä, pienemmässä ryhmässä pystyn tukemaan jokaisen omaa prosessia.

Kurssimaksusta on mahdollista saada alennusta -50% jos et elämäntilanteestasi (esim. kokoaikainen työttömyys, sairaus, opintoraha/ hoitoraha) johtuen pysty maksamaan täyttä kurssimaksua. Jos olet jo aikaisemmin käynyt Pausen järjestämän intensiivikurssin, mutta haluat tulla kertaamaan, saat -50% kurssimaksusta. Kurssimaksun voi maksaa myös osissa laskulla.

Ilmoittautuminen 2.9. 2017 mennessä: hanna.vesalainen (at) pause.fi tai p. 044 240 2719
Voit nyt ilmoittautua suoraan myös verkkokaupan kautta. Tilatessasi kurssin verkkokaupastamme, saat extra-etuna Mindfulness ja Myötätunto CD:n, arvo 23€!

 

Palautteita aiemmilta Hannan kursseilta:

”Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Olin viime vuonna myös tällä kurssilla. Nyt tulin uudestaan ja mukaani otin mieheni. Kurssi oli jälleen kerran juuri sitä mitä lähdin kurssilta hakemaan. Sain ”työkalut” miten osaan nauttia tästä hetkestä sekä itsestäni. Ja siksi myös mieheni innostui lähtemään mukaan. Asahi menetelmä oli mielestäni todella hyvä. Sain kurssilta tärkeää tietoa ja päivän jälkeen olo oli todella levollinen. Olen ottanut aamurutiineihin sekä iltaan näitä harjoituksia. Aloitan aamun rauhallisemmin, kun teen harjoitteen aamuisin. Lähden töihin nyt tyytyväisin mielin. En ole niin ”kireä” jo heti aamusta alkaen. Iltaisin, kun teen harjoituksen, niin saan paremmin nukuttua. Kiitos kurssista.”

”Päivä oli kaikin puolin hyödyllinen. Illalla oli mukavan rentoutunut olo, ja huomasi, miten pienellä tietoisella rentoutumisella voi vaikuttaa omaan oloonsa. Ohjaajasta pidin erityisesti. Hän oli selkeä ja rauhallinen, päivä oli sopiva yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Erityisen suuret kiitokset hänelle. Materiaalin ja harjoitteiden antaminen on ihan loistavaa, joten olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.”