Hiljaisuuden päivä

Mindfulnes (2)

Mindfulness hiljaisuuden päivä Helsingissä

Tervetuloa virkistymään ja nauttimaan rauhasta Hiljaisuuden päivään Malmille. Teemme päivän aikana mindfulness- ja asahi-harjoituksia ja olemme yhdessä hiljaa.

Mindfulness-menetelmää on tutkittu paljon, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness suomennetaan usein sanalla ’hyväksyvä tietoinen läsnäolo’ tai ’tietoisuustaidot’ – on siis kyse taidosta, jota voi harjoitella ja kehittää. Lyhyetkin harjoitukset parantavat keskittymiskykyä ja usein rauhoittavat kehoa ja mieltä. Uuden taidon tai tavan opettelu vaatii kuitenkin aina aikaa ja toistoa tarttuakseen, joten säännöllinen harjoittelu on tässäkin avainasemassa.

Olet tervetullut oppimaan lisää tai aloittamaan harjoittelusi uudelleen jos se on jäänyt arjessasi. Moni on kokenut hiljaisuuden voimauttavana ja tarpeellisena pysähtymisenä arjen kiireiden keskellä.

Tutustumme päivän aikana suomessa kehitettyyn terveysliikuntaan, Asahiin. Asahin liikkeet ovat hitaita ja helppoja, jolloin oppimispaineita ei ole. Liikesarja on suunniteltu niin, että se tasapainottaa mieltä ja rentouttaa kehoa. Lisätietoja Asahista: https://pause.fi/index.php/asahi/

Kurssipaikkana on tunnelmallinen Eheys-keskus Malmilla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ota mukaan evästä ja mukavat vaatteet. Puhelimen voit jättää kotiin. Tämä päivä on sinua itseäsi varten. Kurssin ohjaa mindfulness- ja asahi-ohjaaja Hanna Vesalainen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika: su 20.8. klo. 10-15
Paikka: Eheys-keskus: Malmin raitti 17b, 00700, Helsinki
Hinta: 65€ / hlö (sis. alv) sisältäen välipalan ja teetarjoilun. Kurssille mahtuu max.14 henkilöä.

button_ilmoittaudu

 

 

Palautteita aiemmilta Hannan kursseilta:

”Kiitos todella paljon! Kurssi oli ehkä elämäni tärkein tähän astisista! Luulen, että se muutti suhtautumistani lähes kaikkeen paljon positiivisempaan suuntaan ja ymmärsin, että voin vaikuttaa moneen asiaan vain omalla suhtautumisellani. Hanna oli todella hyvä vetäjä, suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Olin viime vuonna myös tällä kurssilla. Nyt tulin uudestaan ja mukaani otin mieheni. Kurssi oli jälleen kerran juuri sitä mitä lähdin kurssilta hakemaan. Sain ”työkalut” miten osaan nauttia tästä hetkestä sekä itsestäni. Ja siksi myös mieheni innostui lähtemään mukaan. Asahi menetelmä oli mielestäni todella hyvä. Sain kurssilta tärkeää tietoa ja päivän jälkeen olo oli todella levollinen. Olen ottanut aamurutiineihin sekä iltaan näitä harjoituksia. Aloitan aamun rauhallisemmin, kun teen harjoitteen aamuisin. Lähden töihin nyt tyytyväisin mielin. En ole niin ”kireä” jo heti aamusta alkaen. Iltaisin, kun teen harjoituksen, niin saan paremmin nukuttua. Kiitos kurssista.”

”Päivä oli kaikin puolin hyödyllinen. Illalla oli mukavan rentoutunut olo, ja huomasi, miten pienellä tietoisella rentoutumisella voi vaikuttaa omaan oloonsa. Ohjaajasta pidin erityisesti. Hän oli selkeä ja rauhallinen, päivä oli sopiva yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä. Erityisen suuret kiitokset hänelle. “

button_ilmoittaudu